Setahun tak menulis dalam blog ni.

Selamat pagi ! lama betul Ali tak menulis dalam blog ni. Oh ye, Hai semua yang baca entri ini. Memang Ali tidak ada keberatan untuk menulis entri baru sebab Ali sekarang sedang mengaji di madrasah, menghafal quran. Jadi, Ali minta sangat doakan Ali supaya dipermudahkan. Amin.

Jadi, apa dah jadi dengan blog ini ? dan, apa akan jadi dengan blog ni ? hahhh ! jeng jeng. hahahha

Blog ni dah bersawang wei. Orang dah tak kenal dah blog ni, yang dulunya power gak lah. Jadi, Ali sekarang mahu buat blog ni jadi blog personal. Suka hati Ali lah nak buat apa. Nak letak bom ke, ape ke. Dan Ali mahu cat blog ni jadi baru. :D


3 comments:

Cik Wangi said... [Reply]

bagi power balik blog ni. hehe

Ania said... [Reply]

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Ania said... [Reply]

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

 
Design By AliBasyir