Jemputan ke Digi WWWOW Awards 2012

Semalam, Ali dapat satu lagi email dari Digi tentang Digi WWWOW Awards 2012 ! Wohu ! bulan depan, pasti dunia blogging di Malaysia tengah bising pasal Digi WWWOW Awards 2012 ni. Kita tunggu ya !

Psssst: Ali dapat masuk dalam kategori Top Online Over-Achiever Under 15, Dia jemput sendiri pakai email. yipi ! ^_^ Klik sini

Pelancaran Digi WWWOW Awards 2012 bersama pemenang dan finalis yang bertanding pada tahun lepas pasti mengenang memori lama kan ? I think, Sudah semestinya semua finalis dan pemenang dapat email dari digi. A new achievements experience ! 

Info tentang pelancaran :

Tarikh : 24 Mac 2012 (Sabtu)
Masa : 10.30 pagi hingga 2.30 petang
Tempat : D'House, Subang Hi-Tech Industrial Park, Shah Alam


Tiket tahun lepas yang masih disimpan.

Wahh ! bestnya ! dapat jumpa dengan bloggers lain ! Teringat blog alikesekolah, Ali tak menang tapi terpilih dalam 6 orang finalis, tapi sejarah tak mungkin berulang. haha. Ali akan buat sampai berjaya ! Memandangkan Ali dah pindah ke blog baru, jadi masih ada lagi sokongan untuk Ali macam tahun lepas ?

Hanya terhad untuk 100 orang saja untuk hadir ke pelancaran sebelum 14 Mac 2012. Jadi, siapa cepat, dia dapat ! Siapa yang pergi, tolong bagi tau Ali ye ?!



3 comments:

asrul said... [Reply]

follow done, follow back ya http://www.asrulkhalik.co.cc/

Adza Danial Haiqal said... [Reply]

aku pon dpt jemputan. masok fave under 15 jgak. tu bkan award night, tu reunion bg pemenang, finalist n sape yg telibat dlm wwwow award tahon lpas

Mia Liana said... [Reply]

tahniah...

http://www.mialiana.com/2012/03/jemputan-ke-pelancaran-digi-wwwow.html

 
Design By AliBasyir