Why With Me ?? What is Wrong With Me ?

Entri ini ditulis dari otak terus ke tangan tanpa berfikir panjang. Serius tak tipu. Bila dilihatkan pada blog ini, memang sunyi dari entri mahupun komen. Tetapi, Walaupun tiada entri baru, Blog ini masih kekal ranking alexa dan trafik. Memang Ali bangga dengan blog Ini. Harap sangat blog ini dapat pergi jauh...

Cuti ini, Memang Ali lupa tentang 'blogging'. Asyik-asyik dengan perangai tidur lewat, main game dan baca novel. Melupakan 'blogging' bukan sebab malas berblogging tapi sebab ketika Ali berblogging, tiada 'FUN' ketika berblogging. 

Biasalah, remaja. Semua benda nak seronok. Kalau boleh belajar pun nak seronok. Itu mungkin boleh jadi. Hakikatnya, belajar memang bosan. Cuba tanya pada sesiapa 'best tak belajar ?'. Mungkin ada yang menjawab 'best' tapi ikut majoriti jawab 'tidak'.

Why with me ? what wrong with me ? ahhhh !!!!!!

Tapi, kenapa nak blogging dengan stress dan membosankan ? Mungkin sebab Ali tiada kawan maya dalam internet. Mungkin kena kawan dengan Maya Karin, baru syok bila berblogging. hahaha.

Masa Ali mula berjinak dengan blog ini, memang selalu syok sendiri dengan followers. Padahal tiada seorang pun nak melayan. Lama kelamaan, memang tidak ada 'FUN' langsung. 

Mungkin sebab Ali budak kecil hingusan berblogging ? Boleh ke cakap macam tu ? =.= 

Tak salah pun, nak mencuba berblogging dengan serius. Mungkin diterima berkerja dalam syarikat Amanz kalau bersungguh-sungguh dalam menulis entri/blog ? *berangan.

Misi untuk kali ini.
Ubah cara berbloging yang membosankan ini. Serius membosankan. Mungkin cari kawan maya dan Maya Karin. XD 


0 comments:

 
Design By AliBasyir