'Pink and peach' blog design dari Ali

Kali ni, Ali design blog hanya nak berlatih HTML dan bukan untuk sesiapa. Jadi, Ali letak saja nama Ali Basyir sebagai header di situ. Nampak macam lembut pulak Ali ni. -.- Ini hanya untuk belajar sahaja. Jangan nak ambik serius sangat.


Ali tak tahu nak buat apa dengan templete ni. Ali akan bincang dengan diri sendiri nanti. nak buat apa ya ? tunggu.... =.=

I would love to if you all give a positive comments.

4 comments:

ahmadnasaiemdnor said... [Reply]

ok gk yg nie..tp jmbu ckt ar..hehe..tp yg skrg lg ok..

Umie Artoqiemie said... [Reply]

ok je akak tgok..
walaupun kelihatan agak lembut disitu :P

Ali said... [Reply]

@Umie Artoqiemie

:) owwww. *huruf love

joy iman said... [Reply]

Baguslah mau belajar,usia masih muda,bidang IT ini banyak cabangnya,dan banyak juga perkerjaan di bidang ini.

dengan berblog juga kita boleh membuat duit.

tengah cari juga yg rajin buat templat,kalau sudi berkongsi boleh letak kat blog saya ..http://joyimantemplates.blogspot.com/

 
Design By AliBasyir