Kontest : Rebut templete Blog 'Pink and Peach' ini.

Ali sudah fikir masak-masak, Ali mahu bagi korang templete Blog 'Pink and Peach' ini. ^_^ Ia bahan experiment untuk Ali belajar membuat blog dan ia berjaya atau ayat senang nak paham ialah perfect templete. Bahan bukti ataupun entri mengenai design itu, sila klik sini dengan tikus ajaib anda. -.-

Sekarang, Ali mahu bagi kat seorang yang bertuah. Sila teruja. Ali akan buatkan headernya sekali yang simple. Simple sama macam header itu, tapi Ali tukarkan kepada nama korang sahaja. Tapi korang boleh buat permintaan untuk Ali tepekkan gambar lain macam burger ataupun makcik kantin anda. -.-


Templete ini mungkin korang punya ? jom join !

Syarat-syarat penyertaan :
  1. Share entri ini pada korang punya facebook dan twitter. (button share ada dibawah)
  2. Tulis entri tentang kontest ini. Dan beri link pada ruang komen.
  3. Join fan group ini. The Ally Bloggers. Bagi memudakan kita berbincang. 
  4. Jika korang ada twitter. Follow Ali di twitter @tansribasyir. Jangan lupa, layanlah Ali ni samanya. ^_^
  5. Selitkan tentang Ali. Guna ayat anda dan be creative. Jangan entri korang panjangnya 1KM sudah. Jangan pulak pendek ciput pulak. =.=
  6. Dekat bawah entri korang mesti ada ini. "Ali berumur 15 tahun dan memerlukan undian korang dalam Digi WWWOW Awards kategori Under 15."
  7. Keputusan adalah mutamad dan boleh menukar syarat-syarat penyertaan jika perlu.
Cara mengambil pemenang :
  1. Blog yang paling menarik dari segi penulisan dan kreatif.
  2. Dapat mencari info yang banyak tentang Ali. :) *kena stalker lah nanti ali ni. T_T
Hadiah :
  1. Templete blog 'Pink and Peach' 
  2. Header simple macam pada gambar.
  3. Blog anda akan ditepekkan pada post dan sidebar sepanjang 4 minggu. 
  4. Buku Kopi manis dari penulis 16 tahun, Hasif Hamsyari
  5. Buku misteri karya conteng-conteng. Mungkin buku terbaru beliau ?
Saguhati :

5 orang : Top Up RM 10.00

Tarik tutup 29 april 2012.

pssssst : Ali cabar korang, cariklah siapa awek Ali. haha. gurau2. 

3 comments:

cik_tyNa said... [Reply]

menarikkk !! tapi sy tak dapat join lg, busy dgn keja sbgai student ni, hehe .. nanti sy join kalu sempat bfore tamat tempoh ... hehe, kalau join skrg tak dapat la sy cari buah hati u kan, hehe ..

hapy blogging ^^

gnesop poseng said... [Reply]

template buat sendiri?
rasanya template org boleh ubah sendiri, apa akat bg hadiah header sekali :)

Mah@Mahu said... [Reply]

Mcm menarik contest ni tapi tak ada masa lagi lah tunggu bulan 5 kot baru free Insyallah..

 
Design By AliBasyir