Kontest 'Rebut templete Blog 'Pink and Peach' ini.' dibatalkan. T_T

Maaflahnya, Kontest ini hanya ada sedikit orang menyertainya. Memang rasa hampa sangat-sangat. Tambah pula, Ali  sekarang tengah berperang dalam Digi WWWOW Awards kategori Under 15. Jadi, bertambah pening nak bahagikan masa dengan belajar, kerja sekolah dan kacau anak dara orang. -.-

Pernah sekali, hari kedua Digi WWWOW Awards berlansung. Ali boleh dapat buku lima dari cikgu sekolah. Ali taknak cerita lebih. Nanti cikgu baca entri ini pulak, tak pasal-pasal kena buku lima kuasa 2. -.- Mungkin buku lima kuasa 4 berbaucar surat amaran keras.

Naaaaaaaa..... bukan serius sangat punlah. Kena rotan sebab kerja sekolah je. Rekod masih bersih lagi. Suci bak susu kambing campur freash oren.

Menjadi blogger serius mesti pandai mengurus masa dan bijak mengatur masa. Dan Ali, boleh dikatakan gagal dengan perkara tu. .Tapi boleh lagi membetulkan keadaan. Di mana takdelah teruk sangat sebenarnya perkara ini.
ini semua kerana WWWOW. Ali tak dapat nak bagi masa. Harap pahamlah

Maaf kepada siapa yang hantar entri korang. Harap maafkan Ali ini. Cukuplah cikgu rotan Ali. T_T Jangan nak menambahkan lagi. *muka simpati. hehe

Tapi, Ali letak juga hadiah kontest itu dekat rewards. Belah kanan yang berwarna merah tu. Jadi, dengan ini. Saya mengistiharkan bahawa kontest 'Rebut templete Blog 'Pink and Peach' ini dibatalkan.

Harap maklum. Kalau korang tak paham, sila baca entri ni 99 kali. -.-

0 comments:

 
Design By AliBasyir