Budak kembar femes di youtube.

2 anak kembar yang namanya Jeremy dan Justin yang mamang femes dalam youtube dengan video yang menarik ketika sedang menari dengan Nintendo Wii. Memang cute habis ! Jom tengok kelincahan dorang yang asyik berjoget. Kalau ade kat rumah budak kembar ni. Habislah, Ali pon join sekali, tak belajar langsung. haha


Psst: Maaflah sebab Ali tak post enri baru sekarang ni, Ali ada exam hari sabtu ni. Jadi, yang ni saja yang Ali boleh postkan. 


Ni ade lagi satu video untuk korang tengok. Video yang bawah ni tidak kalah hebatnya.Kalau korang nak tau, yang diorang pengang tu, macam joystick game. takkan tak kenal joystick ? dia macam rendang jugalah. -.- haha.








2 comments:

 
Design By AliBasyir